heading basispakket

Met dit pakket ontmoet u ons in de klassieke rol van tussenpersoon. Een goede formule wanneer u zich in een overzichtelijke financiële situatie bevindt en vakkundig geholpen wil worden. Professioneel en servicegericht beheren wij uw ondergebrachte zaken. Uw risico’s worden onderzocht op juistheid en bij iedere mutatie in uw gezin passen wij de dekking voor u aan. Uw eventuele pensioen wordt ieder jaar geactualiseerd. Wordt u onverwachts geconfronteerd met een schade, dan staan wij u met raad en daad bij. U kunt ons altijd een bezoek brengen en via telefoon en e-mail zijn wij altijd voor u bereikbaar.

heading totaal ontzorgingspakket

Het “totale ontzorgingspakket” is het meest uitgebreide pakket van VH&P. U krijgt een verregaande vorm van dienstverlening. Het pakket voorziet in een financiële vertrouwenspersoon in de meest uitgebreide vorm. Hij neemt de zorg rond allerlei financiële aspecten van u, uw partner en of thuiswonende kinderen over. Een must wanneer u financieel actief bent of uw situatie nogal eens verandert. Ideaal wanneer u verlost wenst te zijn van de onrust en juist heerlijk achterover wil leunen met de zekerheid dat het allemaal zonder gedoe prima geregeld is én… uitstekend wordt bewaakt. U spreekt uw vertrouwen uit in het team dat voor u klaarstaat: In goede én in slechte tijden. Uw adviseur neemt zelf het initiatief wanneer er aanleiding toe is. Hij is de vertrouwenspersoon die zijn gehele professionele netwerk in uw dienst stelt en voor u op de bres staat, tussen u en de buitenwereld!

heading advies obv declaratie

In het leven kunnen we niet alles vooraf beoordelen. Ook niet hoeveel tijd u gebruik gaat maken van onze dienstverlening. U kiest hier voor betaling per uur. Een eerlijke prijs voor een eerlijke dienstverlening!

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.